Velg en side

Idag klokken åtte våknet jeg og merket at tilstanden var helt lik en tilstand jeg har opplevd utallige ganger før. Veggene og taket gikk rundt og rundt, og i tillegg var jeg utrolig kvalm. Det var som å være tilbake i barndomshjemmet klokken fire på natten, drita full med der hele rommet spant. Febrilsk prøvde jeg å holde fast i noe for å få det til å stoppe, noe som hjalp litt. Jeg skulle stå opp tidlig for å gjøre et intervju, men måtte ligge litt til for å se om svimmelheten ga seg. Det gjorde den ikke.

Etter cirka en halvtime var jeg ikke redd for å kaste opp lenger, men rommet var fremdeles ikke helt stabilt. Hørt om vertigo? Ikke det utrolig kule tegneserieforlaget, men svimmelhetssymptomet vertigo? Jeg måtte holde fast i gelender når jeg gikk ned trappa fra meg for å være sikker på at opp var opp og ned var ned. Når jeg gikk av bussen holdt jeg på å fyke så langt jeg var, men heldigvis fikk venninnen min stoppet meg ved å holde meg fast.

Fy søren, har aldri vært så drita full i edru tilstand. Ting spinner ikke nå, men fremdeles er jeg svimmel og ganske dårlig. Trenger tydeligvis ikke alkohol for å være full.